Usred svađe sa Travisom i Kylie: Nicki Minaj otkazala turneju po Severnoj Americi!

Nicki Minaj i Futurea je čekala severnoamerička turneja nakon Nickinog albuma „Queen“, ali izgleda da Nicki od besa nije mogla dalje!

Naime, ovih dana se vrlo očigledno vodi borba između ove reperke i dečka Kylie Jenner, Travisa Scotta – iako se činilo da Nickinom albumu ništa ne stoji na putu do prvog mesta, njegovu slavu pomutio je album „Astroworld“ koji je Travis tada objavio, oduzevši joj prvu poziciju i prodavši 20.000 kopija više nego „Queen“ – Nicki jako pati zbog ovoga, toliko da je otkazala turneju i krenula rat sa Jennerima u svom radio šou!

Kako se navodi, karte za turneju već su bile mnogo nižih cena nego što se očekivalo, tako da je ovo razbesnelo Nicki još više, pa je ona rekla više nego uvredljive reči za Travisa! „Šta da uradimo kad autotjunovan lik proda je**ne džempere pričajući da je prodao pola miliona je**nih albuma kad je**no nije to uradio, i sredio je da mu devojka prodaje karte za turneju, ali ja znam da sam ja ta ku*ka, ja sam broj jedan“ samo je jedan deo svega što je Nicki ispričala, tako da nećemo prevoditi dalje onakve reči – razumljivo je da Nicki pati jer je za album radila verovatno mnogo duže nego Travis, ali iza Travisa stoji najmoćnija preduzetnica, Kylie!

Pročitajte još  Kylie Jenner je druga osoba sa prirodnom kosom!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Nicki Minaj

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

4 thoughts on “Usred svađe sa Travisom i Kylie: Nicki Minaj otkazala turneju po Severnoj Americi!

  1. Da li je to toliko bitno? Voljela bi i Tini da joj bar pjesma bude bar jednom prva u Americi. Možda mu je album povoljniji i više ljudi ga može priuštiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.