Šala se nastavlja: Eminem na koncertu priznao da bi rado imao dejt sa Nicki Minaj!

Da li to oni stvarno flertuju? Eminem i Nicki Minaj sa svojim šalama idu toliko daleko da je Eminem napravio pometnju na svom koncertu!

Naime, sve je počelo sa Nickinom promocijom pesme koju je snimila sa Big Seanom i 2 Chainz, a fan u komentaru je post prokomentarisao sa pitanjem da li je reperka u vezi sa Eminemom. Ona je odmah odgovorila potvrdno, a šala je otišla tako daleko da su ona i Eminem pričali o „venčanju“! Naravno, sve ovo bila je samo šala, ali Eminem je na bini u Bostonu pitao publiku da li bi volela da se on i Nicki zabavljaju!

„Ček, još jednom: Hoću da budem siguran da je ovo zvanično. Koliko vas hoće da ja budem u vezi sa Nicki Minaj?“ upitao je on opet, na šta je publika odgovorila crkavajući od smeha! „Pa, iskreno, i ja bih rado. Uradićemo nešto povodom toga“ odgovorio je on, a Nicki je ubrzo na Twitteru videla snimke sa koncerta i prosto morala da prokomentariše ovo ludilo. „Činjenica da je on luckast kao ja me je oduševila i mnogo ga volim. Moj prvi dejt sa Eminemom neka bude studio – gledaću tvoje lepe oči dok pišeš svoju strofu“ kaže Nicki. Ko zna, možda od ovih fora nešto stvarno nastane!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Nicki Minaj

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza music chart #138 - Glasajte za sve pesme koje volite, jednom dnevno!

5 thoughts on “Šala se nastavlja: Eminem na koncertu priznao da bi rado imao dejt sa Nicki Minaj!

    1. Bukvalno niko nikad nije tražio da pišemo o njemu :/ Trudimo se da formiramo teme na osnovu vaših želja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.