Ariana Grande angažovala i drugaricu iz “Victoriousa” za “Thank U, Next” spot, prve slike izgledaju fenomenalno!

Svi sa nestrpljenjem očekuju spot za “Thank U, Next” Ariane Grande, a pevačica je bila vrlo raspoložena pa nam je prošle noći objavila veliki broj fotki sa snimanja koje su nam otkrile dosta toga!

Recimo, saznali smo da će spot osim filmova “Mean Girls”, “Legally Blonde” i “13 Going On 30” obuhvatiti još jednu legendarnu komediju, “Bring It On”. Ari je objavila gomilu fotki na kojoj vidimo nju i njene drugarice u uniformi čirlidersica, a objavila je citati iz filma, “Došla sam iz Los Anđelesa, vaša škola nema gimnastički tim, ovo je poslednje utočište… OK, nikad nisam bila čirlidersica pre, pa šta?” Ari mora da je bilo jako zabavno, s obzirom da joj je društvo na snimanju pravila i Daniella Monet iz “Victoriousa”!

“Ne znam da li sam ikad bila ovoliko premorena. Ikad. Međutim, prethodna tri dana bila su najzabavnija ikad. Tačka”, kaže Ari! Već činjenica da se video snimao čak tri dana govori nam da nas očekuje nešto epsko! Ipak, još uvek ne znamo kad će se to spot pojaviti, ali Ariana kaže da to sigurno neće biti ovog vikenda!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Focus" izbačen! Ari objavila kako će izgledati album "Dangerous Woman"!

4 thoughts on “Ariana Grande angažovala i drugaricu iz “Victoriousa” za “Thank U, Next” spot, prve slike izgledaju fenomenalno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.