Obara rekorde: Stigao je spot “Thank U, Next” Ariane Grande!

“Thank U, Next” je postao planetarni hit i pre nego što je dobio spot, a sada nakon trodnevnog snimanja, scena iz četiri različita filma i gomile nagoveštaja kako će sve to izgledati, stiže i sjajan spot koji već obara rekorde!

Spot je dostigao milion pregleda za nekih 34 minuta što se uzima kao novi rekord, a za 12 časova video broji preko 34 miliona pregleda koji nastavljaju da rastu i već se nalazi među trendovima na Youtubeu u Srbiji na mestu broj devet!

Ovaj mini film od pet i po minuta započinje kraćim uvodom koji smo imali priliku da vidimo kao trejler pre par dana. Nakon toga vidimo Ari u ulozi Regine George iz filma “Mean Girls” koja prolazi kroz srednju školu ili na krevetu lista svoju knjigu (poznatija kao “Burn Book”) u kojoj u jednom trenutku možemo videti i sliku Ariane i Petea, gde se pevačica izvinjava što je “pokleknula”. Usledile su i scene iz filma “Legally Blonde” u kojoj se pojavljuje i Kris Jenner, a Ari možemo videti u ulozi čildrsice iz filma “Bring It On”, a na kraju tu su i scene iz komedije “13 Going On 30”.

Autor: Famoza.net
Foto: Youtube Screenshot

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Ariana i Justin uplatili milione deci ostaloj bez roditelja

8 thoughts on “Obara rekorde: Stigao je spot “Thank U, Next” Ariane Grande!

  1. Spot je ODLIČAN. Oduševljena sam, ispunio je sva moja očekivanja ako ne i više.
    Najdraže scene iz spota su mi defintivno ona iz Mean Girls kada se pojavljuje Kris Jenner (nisam je očekivala, niti sam njen fan, ali me je ta scena oborila sa nogu 😂) i scena iz filma 13 Going On 30 inače iz jednog od mojih omiljenih filmova 💖.

  2. Ovo je nešto najbolje do sada! Oduševljena sam! 😍😍😍😍😍

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.