Počinje: Ariana Grande izbacuje novu muziku u petak, snimila i spot!

Famoza je u sredu bila među retkim medijima koji su pisali o tome da Ariana Grande planira da svoj prvi singl sa novog albuma predstavi već 20. aprila a ne nedelju dana kasnije kako je bilo planirano, a to je sad i potvrđeno. Međutim, to nije sve!

Najvažnija vest je svakako da će se “No Tears Left To Cry” pojaviti u petak, 20. aprila a Ari je to i sama objavila na svojim profilima na društvenim mrežama, doduše bez bilo kakvog dodatnog komentara. Ono što znamo jeste da je pesma već poslata radio stanicama a time se recimo pohvalio DJ Nick Grimshaw koji kaže da je pesma vrlo emotivna ali i puna duha!

Kako mediji navode, Ari je snimila i video za pesmu a njega je režirao Dave Meyers. To ime vam verovatno ne znači puno, ali reč je o čoveku koji je radio spotove za “Havana” Camile Cabello ili recimo “Beauty and the Beast”, baš za Arianu Grande!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Koji je vaš omiljeni? Ovo su 10 najgledanijih spotova Ariane Grande!

3 thoughts on “Počinje: Ariana Grande izbacuje novu muziku u petak, snimila i spot!

  1. Spot za Havanu od Camile je jedan od najboljih spotova od prosle godine (ako ne i najbolji) tako da je vrv odlican 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.