Amina obožava crtanje – pogledajte njene impresivne radove!

Učenica sam Srednje zubotehničke škole u Sarajevu. Crtanjem se bavim već duži period, ali nešto intenzivnije u zadnjih godinu dana. Inspiraciju pronalazim svuda oko sebe, u prirodi, ljudima i raznim drugim ljepotama koje krase ovaj svijet, a ima ih mnogo. Ne ograničavam se jer volim eksperimentisati sa različitim tehnikama i stilovima.

U umjetnosti nema pravila, crtam po osjećaju. Iza svakog crteža stoji neispričana, jedinstvena priča koja ga čini posebnim. Putem ovog hobija ispoljavam svoju kreativnost, ideje i maštu. Koliko god radili na sebi uvijek je malo, stoga se trudim svakog dana napredovati kako u crtanju tako i u drugim poljima života. U prilogu Vam šaljem nekoliko mojih crteža.  🙂  

Rubrika My Art mesto je gde u potpunosti možete da iskažete svoj talenat, bez obzira da li volite da crtate, pišete, pravite zanimljive videe ili bilo šta drugo što je kreativno! Predstavite nam sebe i svoje radove a sve to pošaljite na našu adresu [email protected] a za subject stavite My Art. Vaša dela predstavljaćemo redom kojim nam budu dolazila a vas ćemo e-mailom uvek obavestiti kad ćemo ih to tačno objaviti! Ukoliko šaljete crteže, vodite računa da ih bude barem tri!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Amina obožava crtanje – pogledajte njene impresivne radove!

  1. Aminini radovi su veoma odlični, vidi se dosta truda i talenta. Nadam se da će nastaviti da se bavi crtanjem i da će njeni radovi završiti na nekim prestižnim mestima! Svakako sve najjbolje joj želim, takođe i u njenoj trenutnoj, odabranoj profesiji…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.