Mora da ide: Jin objasnio kako će BTS izgledati bez njega

Jin će uskoro morati da napusti BTS, ali za fandom to ne bi trebalo da predstavlja nikakav poseban šok. Naime, kao najstariji član grupe, on prvi mora da ode u vojsku. To što je starosna granica pomerena sa 28 na 30 godina dalo mu je malo vremena, ali on će naredne godine definitivno morati da napravi pauzu u karijeri. On kaže da ovo odlaganje ipak doživljava kao poklon države za sve što je on uradio do sad.

“Mislim da mi je država na neki način rekla, ‘Ide ti dobro, daćemo ti još malo vremena’, rekao je on za novo izdanje magazina Rolling Stone. “Služenje u vojsci je važna dužnost za našu zemlju. Zato sam osetio da treba naporno da radim koliko god mogu, i da činim sve što mogu dok se ne vratim.”

Zbog toga, ne čudi što on već uveliko razmišlja kako će grupa nastaviti bez njega. “Ja nemam sumnje da će drugi članovi donositi dobre odluke, jer znate, ovo nije nešto oko čega ja mogu da im govorim šta bi to trebalo da rade. Ja ću ih gledati preko interneta i navijati za njih.”

Ubrzo nakon Jina, u vojsku će morati i Suga odnosno J-Hope, ali V kaže da na tu temu nisu pričali. Ipak, Jimin ističe da ne može ni da zamisli da će ih vojska ubiti kao grupu. “Ja mislim da mi nikad nije ni palo na pamet da razmišljam o tome da nisam u grupi”, priča on. “Ne znam šta bih radio sam… Voleo bih da mislim da ćemo na kraju, kad budem prestar da plešem, da ćemo sedeti na bini i da ćemo pevati i družiti se sa fanovima. Mislim da bi to bilo divno. Voleo bih da nastavimo sa ovim što duže možemo”. Zvuči divno i veoma emotivno, složiće se fandom!

Pročitajte još  Ari je ponovo kraljica društvenih mreža, ogroman skok Demi i Selene, napredovao i Jus!

Autor: Famoza.net 

Foto: Big Hit Entertainment

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.