Impresivno: Pogledajte kako nastaje Ryanov crtež Selene Gomez! (video)

sel

Naš mladi umetnik Ryan nastavlja da crta zvezde koje ste vi izglasali na našim anketama a nakon Martine Stoessel, Justin Biebera i Lodovice Comello, on se sad posvetio Seleni Gomez!

Ryan vrlo naporno radi ovih dana pa je sad postavio i trominutni video u kome možete pratiti kako nastaje crtež, odnosno dokle je on stigao zaključno sa nedeljom! Kao što ćete primetiti, vrhunski crtež zahteva mnogo, mnogo rada i detaljisanja. Ryan nam je već ranije pričao da mu za vrhunske crteže kakav je ovaj potrebno više od nedelju dana rada a za crtanje Sel inspiraciju mu pruža i njena muzika koju preslušava ovih dana! Ryan ističe i da će ovo biti jedini video nastajanja ovog crteža – sledeći put videćete ga kad bude završen!

Da podsetimo, nakon Selene Ryan će crtati Arianu Grande i Harryja Stylesa koji sledeći dolaze na red a mi ćemo već kasnije danas postaviti novu anketu za glasanje na kojoj će ponovo biti više od 50 vaših omiljenih zvezda!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez: Mesecima bojkotujem internet, nemam ni šifru za svoj Instagram profil!

6 thoughts on “Impresivno: Pogledajte kako nastaje Ryanov crtež Selene Gomez! (video)

  1. Super 🙂
    Kako uspevas? 🙂
    Ja bih mnogo volela da nacrtam Tini,ali mi ne uspeva 🙁
    Ne umem bas najbolje da crtam portrete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.