Ali publici se to svidelo: Billie Eilish zaboravila svoje stihove na Coachelli!

Billie Eilish učestvuje u procesu pisanja svojih pesama i piše ih već godinama, ali poznata je činjenica da i pevači koji sami pišu umeju da pod utiskom zaborave svoje stihove, kao što se to dešavalo i Taylor Swift koja poseduje čak i albume koje je u potpunosti sama snimila – Billie je na Coachelli bila tako uzbuđena da je svoje stihove zaboravila!

Billie je još uvek mlad i neiskusan izvođač, a šansa koja joj je data da nastupi na Coachella festivalu za nju je bila nešto ogromno i najveća prilika do sada, tako da u potpunosti razumemo njenu tremu! O nervozi pred ovaj nastup govorila je mnogo, a ta nervoza ispoljila se kroz to da je Billie tokom izvođenja pesme „all the good girls go to hell“ u jednom trenutku totalno zaboravila reči, pa je samo umesto njih otpevala “Da da da da”!

„S*anje, kako uopšte idu reči?“ rekla je Billie u mikrofon i nasmejala publiku, koja se uopšte nije naljutila već joj se Billieino zaboravljanje činilo zabavnim, pa je nedostatak stihova upravo publika dopunila kao pravi profesionalac! Da li i vi zbog treme zaboravljate stvari koje inače znate napamet u bilo kom trenutku?

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Eyeleshes su najbolji novi fandom, BTS Army najviše porastao!

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

4 thoughts on “Ali publici se to svidelo: Billie Eilish zaboravila svoje stihove na Coachelli!

   1. U pravu si, ali ona nije bilo kakva zvezda. Dostigla je već veliki uspeh i sada daje primer i drugima (uglavnom deci). Ne znači da ako neko psuje nije dobar, ali ta neka osnovna kultura valjda mora da postoji. 🙂

    1. Znam, ali po toj logici nisu li sve zvijezde nepristojne, jer dosta psuju?
     Mislim ne pravi se velika razlika, čak iako su stariji, trebaju da budu uzor 🤷‍♀️.
     Moje lično mišljenje je da se svakom desi da nekada opsuje, sada ne treba pretjerivati, jer tek tada je to pokazitelj loše kulture.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.