Billie Eilish nastupila na Coachelli: Ja ovo nisam zaslužila!

Billie Eilish rano ovog jutra po našem vremenu imala je nastup na čuvenom Coachella festivalu u Kaliforniji, a ona je ujedno bila i jedna od najvećih zvezda dana, nastupivši pred desetinama hiljama posetilaca koji su je čekali iako je ona po programu kasnila pola sata.

Billie je na sceni izvela svoje hitove kao što su “Burry a Friend”, “My Strange Addiction” ili “When Party’s Over”, a na njeno iznenađenje, publika je sve vreme pevala i pokazala da znači reči. “Ja ovo ne zaslužujem”, rekla je Billie u jednom momentu nakon čega su joj fanovi velikom bukom pokazali da greši!

Oduševljen je i njen idol Justin Bieber koji je pomno pratio nastup da bi nakon njega na svom Twitteru divno napisao, “Ponosan sam na tebe Billie Eilish!” Biće da će njoj to ipak najviše značiti!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tipična ona: Billie Eilish ima jeziv novi spot

2 thoughts on “Billie Eilish nastupila na Coachelli: Ja ovo nisam zaslužila!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.