Ivin blog: Moje omiljene Disney serije!

Ćao Famozo! Ovo je moj 5. blog po redu i odlučila sam da ga ovog puta posvetim mojim omiljenim Disney serijama. Nadam se da će vam se svideti blog. 🙂

5. K.C. Undercover:

Iskrena i samouverena tinejdžerka, koja ima crni pojas, otkrije da su joj roditelji tajni špijuni koji od nje očekuju da nastavi njihovim stopama. Serija je počela da se prikazuje u januaru 2015. i završila se početkom prošle godine nakon 3 fantastične sezone.

4. Liv And Maddie:

Serija se radi o dve identične bliznakinje Liv i Maddie koje su potpune suprotnosti. Dok je Liv popularna glumica i pevačica koja je tek počela sa svojom karijerom, Maddie je jedna od najboljih sportista i najpopularnija devojka u svojoj školi, sve dok se Liv ne vrati i njihovi životi postanu komplikovaniji nego obično. Da bude još gore, Liv i Maddie moraju da se nose sa činjenicom da im oba roditelja rade u školi. 

3. Good Luck Charlie:

Teddy i PJ Duncan zajedno sa svojim desetogodišnjim bratom Gabeom pomažu svojim roditeljima u odgajanju svoje najmlađe sestre Charlotte. Dok su im oba roditelja veoma zauzeta sa svojim poslom, njih troje moraju da budu najbolji primer svojoj mlađoj sestri dok pokušavaju da balansiraju svoje ocene i tipični tinejdžerski život.

2. Jessie:

Jedna od najpopularnijih Disney serija prati Jessie Prescott, devojku iz malog grada sa velikim snovima koja se uvek suprostavljala svom ocu. Kada je donela jednu od najbitnijih odluka u svom životu, a to je da napusti svoj rodni grad u Texasu i preseli se u New York, nije planirala da će da dobije posao dadilje i useli se u skupi penthaus sa batlerom i decom bogate porodice Ross. Jessie, koja je u totalno novom svetu, svakog dana doživljava nove avanture, kao što je zaljubljivanje u vratara, Tonyja.

Pročitajte još  Olivia Holt: Ponosna sam na Rydel i R5!

1. Austin & Ally:

I za kraj, moja definitivno omiljena Disney serija svih vremena, Austin & Ally. Ovo je komedija o neobičnoj vezi između tekstopisca po imenu Ally Dawson i internet senzacije, Austina Moona, koji je preko noći postao poznat zahvaljujući izvođenju pesme koju je napisala Ally. Austin, koji je na neki način buntovnik koji krši pravila, postaje sve popularniji, ali uz sebe ima optimističnu i veoma stidljivu Ally, zajedno sa još dva urnebesna prijatelja po imenu Trish i Dez, koji se trude da se Austin oseća što normalnije pored njegove slave koja raste iz dana u dan.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza kviz: Šta povezuje Ari, Demi, Sel, Tini, Jusa, 1D i druge zvezde?

5 thoughts on “Ivin blog: Moje omiljene Disney serije!

  1. Ove serije su obeležile moje detinjstvo. Šteta je što ih više nema, nego se emituju samo crtaći koji ne mogu biti gluplji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.