Incident: Belieberka uhapšena ispred kuće Justina i Hailey!

Justin Bieber pre dve nedelje kupio je kuću na Beverli Hilsu, a već sad desio se prvi incident kad je jedna Belieberka uhapšena ispred ovog zdanja. Paparaci su snimili sam čin hapšenja ali i dalje ostaje misterija šta se ovde tačno dešavalo, jer muvanje oko nečije kuće nije zabranjeno zakonom, makar dok se ne pokuša upad.

Devojka je viđena kako priča telefonom ispred Jusove kuće, nakon čega se pojavio policajac, nešto joj je rekao a onda je strpao u svoj auto i odvezao do zatvora! Niko nema ideju šta se tačno dešavalo jer ona nije pružala otpor, pa jedini povod može biti ako je ispred kapije kuće boravila satima, nakon čega je neko pozvao policiju da proveri stvari. Ipak, za ovakve stvari ne slede hapšenja. Ne zna da li su Justin i Hailey uopšte bili prisutni u kući dok se ovo dešavalo.

Autor: Famoza.net

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Jezivo: Vest da je Justin Bieber na samrti preplavila internet!

One thought on “Incident: Belieberka uhapšena ispred kuće Justina i Hailey!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.