Addison Rae i Bryce Hall potvrdili da su u vezi i objavili detalje o raskidu!

Addison Rae i Bryce Hall su 20-godišnjaci koji privlače više pažnje nego bilo koji njihov vršnjak, a takođe žive san svakog vršnjaka jer su najplaćenije zvezde TikToka – njihovo neumorno snimanje za ovu platformu zaista se isplatilo. Da li je njihovoj popularnosti doprinela i njihova ljubavna veza, teško je reći, ali je sigurno da je veza doprinela prisutnosti u medijima – konstatno se piše i vodi polemika da li su TikTokeri u romantičnoj vezi, ili se samo šale, ili pokušavaju da naprave promociju svojih platformi! Izgleda da konačno možemo da potvrdimo da njihova veza jeste stvarna!

O njihovoj vezi taman su se stišale određene priče, ali nakon nekog vremena ponovo je počelo svuda da se piše o tome da li su stvarno zaljubljeni, pa se Bryce oglasio da jeste čudno kada su dvoje toliko slavnih ljudi u vezi, pa ih ljude porede i sa Justinom Bieberom i Selenom Gomez. Ovo poređenje i nije tako čudno, jer su i oni raskidali i vraćali se jedno drugom, a isto su radili i Bryce i Addison, što konačno potvrđuju u detaljnom videu o svojoj vezi!

Kao što u Addisoninom videu iznad možete videti, on se zove “Istina o nama” i na naslovnici su Bryce i ona u strasnom poljupcu, tako da je jasno da je video snimljen da se potvrdi da je njihova veza realna. Tom prilikom otkrili su i detalje o svojim raskidima i o prvom poljupcu!

Pročitajte još  Tako jednostavno? Addison Rae objasnila kako snimiti uspešan TikTok video!

“Jedva smo pričali kad smo se tek upoznali. Iskreno, samo sam želeo da je poljubim. Tek je izašla iz petogodišnje veze i mislio sam da će ta misija biti nemoguća. Ipak, očigledno sam uspeo da je poljubim” ispričao je Bryce.

Addison je konačno otkrila i koliko puta su njih dvoje raskinuli – samo jednom! “Raskinuli smo tri dana nakon što smo se smuvali. Ja sam raskinula s njim, i za moj rođendan stigao mi je od njega esej i sve je bilo preslatko. Počeli smo da se viđamo svakog dana” priseća se ona. Njih dvoje su se nedavno šalili da će raskinuti 3. decembra jer je njihova veza samo PR, ali sve ovo demantuje te šale!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Addison Rae

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Velike TikTok zvezde u zatvoru zbog droge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.