Uklonjene scene iz serije koje vređaju Selenu, i producenti se izvinjavaju!

Iako veći deo publike često izražava jasno nezadovoljstvo kad se snimaju rimejkovi starih klasika iz oblasti serija i filmova, jer mnogi smatraju da se time uništava autentičnost dela, rimejkovi su sve popularniji, i sve češće se snimaju, naročito komedije i bajke. Ovoga puta napravljena je velika greška sa novom verzijom serije “Saved By The Bell” originalno snimanom 1989. godine, jer nova verzija ismeva transplantaciju bubrega koju je Selena Gomez prošla 2017. godine. Takve šale nikako ne bi smele biti dozvoljene, a to se vidi i po reakciji javnosti i ishodu koji je usledio nakon uvreda na račun serije.

Naime, samo nekoliko dana nakon objavljivanja epizoda “Saved By The Bell” u kojima se junaci podsmevaju Seleninoj operaciji opaskama o tome kako joj je bubreg donirala mama Justina Biebera ili Demi Lovato, ti delovi epizoda morali su biti uklonjeni. Producenti se izvinjavaju za ove scene i nadaju se da će moći da padnu u zaborav, ali se ovakvi propusti uglavnom dosta pamte, nažalost.

Da su producenti izrazili izvinjenje potvrdila je i Francia Raisa, devojka koja je Seleni donirala bubreg, pa je na Instagramu napisala: “Ovakve uvrede se ne tiču mene lično, već svih donora na svetu koje je ovakav čin mogao da uvredi. Izvinjenja su mi već stigla, ali moramo ceniti donore organa” oglasila se ona, dok je Sel ostala tiha.

Pročitajte još  "Ovo nisam ja": Selena plakala na koncertu, ostavila zabrinjavajuću poruku!

Sel nije komentarisala ovaj incident, već je zablistala u novom izdanju magazina Vogue, u editorijalu koji će vas ostaviti bez daha! Tom prilikom je svetu poručila i kako da nastavi da se bori protiv usamljenosti u doba korona virusa: “Obavezno se javljajte svaki dan, ljudi su izolovani i usamljeni, ali jedan poziv može mnogo da promeni” poručila je ona.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Selena se trudi da ostane bliska sa porodicom u ovim teškim danima, kao i uvek. “Porodica je za mene na prvom mestu i iznad svega. Prijatelji su porodica koju biramo, ali prava porodica je neko s kim si ceo život ‘zaglavljen’ i u tome ima nečeg posebnog. Mi se mnogo svađamo, i volimo se još više” zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Isključila je: Selena Gomez se posvađala sa drugaricom koja joj je dala bubreg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.