Bryce Hall i Addison Rae imaju vrlo zbunjujući odnos

Ovih dana se dosta priča o Tik Tok zvezdama Addison Rae i Bryceu Hallu, prvo glasine o njenoj navodnoj trudnoći, razlozima pravljenja jednonedelje pauze na Tik Toku, a onda i o njihovoj vezi za koju ne možemo i dalje da procenimo da li postoji ili ne. Inače, Bryce i Addison zaista jesu bili zajedno, ali su raskinuli nešto ranije ove godine, ali glasine da su i dalje zajedno ipak postoje.

Addison je ranije ove nedelje dala izjavu da definitivno nije trudna, takođe objasnivši da je jednonedeljna pauza bila isključivo zbog njenog mentalnog zdravlja. Bryce je takođe bio jako misteriozan u vezi sa svojom vezom sa Addison, čas oštro poričući da su oni zajedno, čak dajući sitne naznake da možda i jesu. U nedavnom intervjuu on je izjavio da on i Addison više nisu zajedno, a kada je upitan zašto se priča da on ipak ima devojku, rekao je da je to rekao samo da bi ga devojke koje stalno flertuju s njim ostavile na miru.

“Ne, ne zabavljamo se”, rekao je. “I to sam rekao devojkama koje su pokušavale da flertuju sa mnom kako bi se sklonile.” Addison je za sada vešto izbegavala pitanja o vezi sa Bryceom i nije se oglašavala povodom navedenih glasina.

Pored toga, često možemo videti Addison i Brycea kako flertuju na Instagramu i Tik Toku. Komentarišu jedno drugom slike konstantno, imaju dosta internih šala, a Bryce se čak nakratko pojavio u videu u kome Addison proslavlja godinu dana svog Tik Tok naloga. Sve ovo je i dalje jako misteriozno, možda oni to rade zbog clouta, možda zato što još nisu spremni da izađu ponovo u javnost kao par, a možda im je jednostavno zanimljivo da provociraju reakcije fanova. Ispratićemo ovu situaciju i obaveštavati vas o njenom daljem toku.

Pročitajte još  Hiljade i milioni: Koliko zarađuju i ko su najplaćeniji TikTokeri?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram / Bryce Hall

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.