Camila Cabello: Od kad sam s Shawnom, puno sam naučila o ljubavi!

Camila Cabello je u vezi s Shawnom Mendesom već više od godinu dana. Unatoč mnogim glasinama o lažnoj vezi i PR stuntu kako bi promovirali njihov zajednički singl „Senorita“ iz 2019., čini se da par uživa u zajedničkom životu i relativno mirnoj vezi bez velikih svađa.

Shawn je nedavno priznao kako se bojao da će uništiti njihovu vezu svojim ponašanjem. Naime, mladi je Kanađanin imao problema s anksioznosti. „Mjesec dana nisam pričao s njom jer sam se borio s anksioznosti, a nisam želio da me ona (Camila) vidi u ovakvom stanju.“

Shawn je otkrio da su si odlučili dati malo prostora, a kad joj je konačno priznao svoje probleme, Camila ga je podržala. „Kad sam joj rekao kako se uistinu osjećam, da mi nije lako, ona je bila puna razumijevanja i povjerenja. To je ono što mi je trebalo da mi bude bolje.“ zaključio je on tada.

Iako ovu karantenu provode odvojeno dok su prošlu proveli skupa na Floridi, čini se kako je njihova veza stabilnija nego ikada pa je Camila podijelila njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu na kojoj su viđeni zagrljeni kako se ljube na obali, prenosi E! Online.

U opisu slike je napisala: „Naučila sam puno o ljubavi s ovim čovjekom. Ljubav ne čine samo lijepi i sretni trenutci koje vidite online. Kada ste s nekime u vezi, imate osjećaj kao da je vaš partner reflekcija vas. Iz tog razloga se konstantno suočavam s svojim strahovima, nesigurnostima i načinima razmišljanja. To ponekad nije lako, niti jednostavno kao što izgleda, nego je neugodno i ponekad ružno, ali se s time moram suočiti za njegovo i moje dobro. To je pravo značenje ljubavi.”

Pročitajte još  Topsify music chart #67 - Glasajte za neograničen broj pesama svakog dana!

“Kada voliš nekoga unatoč svim njihovim manama, izabireš tu osobu svaki dan iznova i s njom prolaziš i kroz dobro i loše, to je ljubav. Ona je surovija i ljepša od svega. Zato ja nastojim biti što iskrenija na društvenim mrežama. Nazdravimo imperfekcionizmu i ljubavi.” zaključila je ona.

Autor: Famoza.net/Marina Gradac 

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.