Samo što nije izašao: BTS objavili sjajne promo fotke za “Love Yourself: Answer”!

Najvrednija grupa u svetu muzike, BTS, sprema se da 24. avgusta predstavi svoj novi album, “Love Yourself: Answer”, a u međuvremu ga promoviše serijom odličnih fotki uz koje nam stižu i najvažnije informacije o njemu.

Na čak 16 objavljeni slika vidimo RM-a, Sugu, Jina, Jungooka, Jimina, V-ja i J-Hope, a u pitanju su koncepti rađeni za “S” i “E!” verziju albuma. Dok na “S” slikama dominiraju jake boje i crvena pozadina, “E” fotke su mnogo nežnije, uz pastelne boje i elemente prirode.

Kao što fandom zna, album će izaći u četiri varijante, od kojih svaka predstavlja jedno od slova iz reči “Self”. Naravno, sve je to slično sa albumima “Her” i “Tear” čije su varijante spelovale reči “Love” i “Your”. Takođe, “Answer” će biti poslednji deo “Love Yourself” serije, koja je startovala prošlog septembra sa “Love Yourself: Her”. Naravno, Famoza omogućava da nabavite i ovaj album preko naše prodavnice, pa ćete uskoro biti u prilici da ga poručite!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Zvezda na društvenim mrežama: Biebs nije uspeo da sruši BTS, napredak Ari, Demi i Sel!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.