Ne staju: BTS već objavili datum izlaska novog albuma!

Poslednja stvar za koju možete optužiti članove BTS-a jeste da su lenji! Momci neverovatnom brzinom izbacuju nove albume, a naredni je najavljen ove nedelje i znamo da će se zvati “Love Yourself: Answer”, kao i da će se pojaviti već 24. avgusta!

Glasine o novoj muzici krenula su prošle nedelje kad je objavljeno da će grupa u avgustu izbaciti dve ili tri nove pesme, ali Billboard potvrđuje da je “Answer” potpuno novo izdanje, a ne kombinacije stare i nove muzike, kao što se pretpostavljalo.

Ako se pitate zašto album izlazi baš 24. avgusta, radi se o tome da će 25. avgusta momci krenuti na svoju svetsku turneju u okviru koje će posetiti i Evropu! Na našem kontinentu zakazano je samo sedam koncerata a svi oni su već prodati!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #214 - Glasajte za sve omiljene pesme!

3 thoughts on “Ne staju: BTS već objavili datum izlaska novog albuma!

  1. Tako sam srećna zbog novih pjesama i cijelog albuma, ali bi trebalo malo više da se posvete sebi i da odmore od svega! Rade naporno, a nakon dva mjeseca od izlaska Love Yourself: Tear oni odmah izbacaju novi album. Imaju zakazane nastupe svuda, bili su na Billboardu, sada ide i turneja, novi album, a oni rade više nego ikada. To je dokaz koliko oni misle na nas i da su im Army-ji iznad svega! Previše ih volim i vidi se koliko nam oni znače! 💜💜

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.