Zvezda na društvenim mrežama: Biebs nije uspeo da sruši BTS, napredak Ari, Demi i Sel!

U vreme kad su društvene mreže i fandomi nikad važniji, Billboardova lista najpopularnijih zvezda mnogo toga nam govor a i ove nedelje, k-pop bend demonstrira silu i zadržava poziciju broj 1.

BTS je izuzetno aktivan od februara promovišući svoju novu muziku širom sveta pa je to glavni razlog zbog čega čak ni moćni Justin Bieber ne uspeva da bude toliko popularan na Facebooku, Instagram ili Twitteru. On je tako zadržao mesto broj dva a odmah iza njegovih leđa je Ariana Grande koja je preskočila Shawna Mendesa, verovatno zbog nove pesme “Quit”. Demi Lovato stigla je do pozicije broj 5 i sad je jako blizu svom najboljem plasmanu svih vremena – poziciji broj 2!

Selena Gomez zabeležila je veliki skok pa je sad šesta a do pozicije deset redom slede Maluma, Katy Perry, Harry Styles i The Weeknd. Na listi su četiri od pet bivših i sadašnjih članova One Directiona a trenutno nedostaje samo Liam Payne, što će se vrlo brzo promeniti! Nažalost Tinista, Martine ove nedelje nema na listi pa je jedina predstavnica Argentine Lali na odličnoj poziciji 21. Pogledajte kompletnu listu ovde

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Blago njoj: Directionerka sedela pored Hazze tokom desetočasovnog leta!

3 thoughts on “Zvezda na društvenim mrežama: Biebs nije uspeo da sruši BTS, napredak Ari, Demi i Sel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.