Sudbine: Selena Gomez se valja po blatu i hladnoj vodi, Justin i Hailey odleteli na Bahame!

Život je nekome majka a nekome maćeha! Dok Justin Bieber i Hailey Baldwin uživaju na luksuznom odmoru na Bahamima, Selena Gomez se lomata po bespuću Amerike, u hladnoj vodi i blatu.

Kako se navodi, Justin Bieber i Hailey Baldwin su nakon nekoliko dana boravka u Njujorku odlučili da spakuju stvari i ponovo odu na Bahame, na mesto gde su se i verili! To znači da im predstoje novi bezbrižni dani gde mogu da uživaju u miru i verovatno prave planove za svoju svadbu.

Interesantno, kako su oni odlazili iz Njujorka, tako se Sel vratila u ovaj grad. Doduše, ona je odmah otišla odatle i to u šumu, gde je vidimo u nimalo glamuroznom okruženju, gde po mutnom vremenu gazi kroz vodu i blato. Ipak, sve ovo je deo njenog novog filma, odnosno zombi komedije “The Dead Don’t Die”. Nije lako, ali Sel veruje da će rezultati opravdati sav trud!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Famoza music chart #115 - Glasajte za pet omiljenih pesama svakog dana!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Sudbine: Selena Gomez se valja po blatu i hladnoj vodi, Justin i Hailey odleteli na Bahame!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.