„Plačem dok pišem ovo“: Dove Cameron u suzama odgovorila na pitanje novinara o svom detinjstvu!

Nekad nas neka pitanja ljudi dirnu mnogo više nego što bismo ikad pomislili – Dove je vrlo emotivno doživela pitanje na koje bi neko verovatno odgovorio opušteno.

Naime, Dove Cameron je ovih dana prilično osetljiva jer ponovo ima problema sa glasom i mora da miruje, ali je preko telefona imala jedan intervju. Sve je prošlo normalno, sve dok novinar nije došao do poslednjeg pitanja: „Poslednje pitanje postavlja moja osmogodišnja ćerka – ona se pita, šta si ti želela da budeš kad porasteš kad si imala osam godina?“, pitao je novinar, a Dove se mnogo raznežila!

„To me je nateralo da se rasplačem, jer danas radim sve o čemu sam sanjala sa osam godina. I dalje plačem dok pišem ovo. Sećam se kako sam bila mala i usamljena i nesrećna. Nisam imala prijatelje jer nisu mogli da me razumeju, i knjige, muzika i filmovi su mi bili jedino društvo. Iskoristiću ovaj momenat da se zahvalim vama na podršci da snimam filmove, serije i muziku, i da se kroz te stvari povežem sa celim svetom. Hvala vam što me volite i što dozvoljavate da ja volim vas“ napisala je Dove emotivno.

i love you

Објава коју дели ♡DOVE♡ (@dovecameron) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Dove Cameron: Imam psihički problem ali borim se sa njim!

3 thoughts on “„Plačem dok pišem ovo“: Dove Cameron u suzama odgovorila na pitanje novinara o svom detinjstvu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.