Selena Gomez blista u novoj kampanji za Pumu, a ne zaboravlja ni devojku koja joj je spasila život!

Selena Gomez vrlo često radi promotivna snimanja za Pumu, a sad je predstavila i fotke za California Exotic Woman 2018 kampanju, gde ponovo izgleda božanstveno.

Selenita je od glave do pete obučena u Puminu sportsku kombinaciju, ali glavni fokus je na patike koje vidite, a za koje se navodi da će biti dostupne širom sveta od 2. avgusta. Da li i mi tu spadamo, nismo sigurni, ali možete obratiti pažnju kad sledeći put budete tražili sportsku obuću.

Sel ovih dana vreme posvećuje ljudima koji joj mnogo znače – neproverene informacije govore da je posetila Demi Lovato u bolnici, a ono što je sigurno jeste da je poslala rođendansku čestitiki svojoj spasiteljki, Francii Raisi koja joj je spasila život poklonivši joj svoj bubreg. Francia je objavila na svom Insta Storyju fotkicu gde vidimo buket cveća i poruku od Sel, “Srećan 30. rođendan sestro. Mnogo sam zahvalna što te imam. Zauvek te volim, Sel.”

Pročitajte još  Selena prošetala novu haljinu: Spoj seksepila i elegancije! (foto-galerija)

Autor: Famoza.net
Foto: Puma

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Selena Gomez blista u novoj kampanji za Pumu, a ne zaboravlja ni devojku koja joj je spasila život!

  1. Prelijepa je! 😍Lijepo od nje što je poslala Francii čestitku, a ako je istina da je posjetila Demi ti bi bilo predivno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.