Kylie Jenner pobrisala sve slike svoje bebice!

Kylie Jenner je ubrzo nakon porođaja predstavila svoju bebicu Stormi čitavom svetu, a tokom narednih nedelja i meseci nastavila je sa tom praksom, kao da je priprema za svet jer će uvek izazivati mnogo pažnje medija zbog slavne mame. Ipak, nešto se sad promenilo!

Kylie je za vikend objavila fotku na kojoj se vidi samo pola bebe, a mnogi su je napali zbog toga. Kylie je odmah odgovorila na to rečima, “Da, isekla sam je. Ne želim da delim više fotki svoje devojčice u ovom momentu”, a onda je i pobrisala i sve stare fotke!

Doduše, u pitanju su fotki na kojima se vidi lice Stormi, a one gde to nije u prvom planu su još uvek na svom mestu. Moguće je da Kylie jednostavno želi da sačuva deo svoje privatnosti (koliko god to bilo neobično za Kardashiane i Jennere!) ili joj je jednostavno muka od komentara, pa je odlučila da malo sačuva živce.

Pročitajte još  Da li je to glavni razlog? Kylie Jenner i Travis Scott navodno raskinuli zbog "različitih fokusa"!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Kylie Jenner pobrisala sve slike svoje bebice!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.