Kylie Jenner po prvi put viđena u javnosti nakon porođaja!


Nakon dugog skirvanja od medija tokom trudnoće i porođaja, Kylie Jenner je konačno odlučila da se pokaže javnosti!

Ona je u subotu viđena kako izlazi iz svog automobila i ulazi u zgradu sa svojom najboljom prijateljicom Jordyn Woods. Nju smo mogli videti u crnom biciklističkom šortsu i beloj jakni koja se slaže sa patikama. Ovo je prvi put da je Kylie ostavila svoju malu devojčicu, za koju tvrdi da je izrazito vezana, međutim jedan insajder dodaje da je Kylie umorna, ali da pored toga ima svoje lude sate.

“Ona je vezana za Stormi i ne želi da je ispušta iz vida, ne zato što ne veruje nikome, već jer joj prija da provodi vreme sa njom,” saopštava izvor. Travis ima dosta strpljenja sa njom i popustljiv je prema Kylie, dopušta joj da vodi vezu, dok ujedno uči uz svoju ćerkicu. Ona se još uvek nije vratila poslu, već je fokusirana samo na Stormi i zdravu ishranu.

Hailey Baldwin je pohvalila Kylie Jenner zbog zdravog vođenja trunoće. Glumica Zuri Hall je takođe imala samo reči hvale za nju, rekavši da neverovatan način po kojem je Kylie postupila i da je to stvarno zreo postupak. “Donošenje deteta na svet nije lako za bilo koga i smatram da će ona biti najbolja mama do sada,” dodaje Zuri.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Neiskreno i dosadno: Novi rijaliti Kylie Jenner nailazi samo na ismevanje!

2 thoughts on “Kylie Jenner po prvi put viđena u javnosti nakon porođaja!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.