Justin Bieber pozajmljuje glas u novom animiranom filmu!

Jus je odlučio da učestvuje u stvaranju animiranog filma tako što će pozajmljivati svoj glas jednom od glavnih likova!

Kako američki mediji saopštavaju, Mythos studio je pozvao Justina Biebera da pozajmljuje glas u animiranom filmu čija je priča bazirana na priči o Kupidonu, a Jus bi pozajmljivao glas bogu privlačnosti. “Kada je ovaj projekat dodeljen Justinu bio je veoma uzbuđen što je deo toga. Srećom po nas, poput Kupidona, Justin zna malo i o ljubavi i o nesreći,” rekao je Scooter Braun.

“I Scooter i ja imamo doživotnu ljubav prema mitologiji i uzbuđeni smo zbog saradnje sa Justinom sa kojim ćemo dovesti ovu neverovatnu i magičnu priču o Kupidonu svetu,” dodao je osnivač Mythos studija, David Maisel. David je već bio u prilici da sarađuje sa Jusom na dokumentarcu “Never Say Never” 2011. godine kao producent.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Brak u problemu: Hailey i Justin idu na terapije zbog Selene!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

3 thoughts on “Justin Bieber pozajmljuje glas u novom animiranom filmu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.