Scooter Braun potvrđuje da će Justin Bieber uskoro raditi na novom albumu!

Menadžer Justina Biebera, Scooter Braun, na Instagramu je išao uživo i fandom je postavljao mnoga pitanja, a jedno je posebno privuklo pažnju!

Naime, Scooter je bio zapljusnut pitanjima kada će izaći novi album Justina Biebera, pa je prosto bilo neizbežno da nešto odgovori! „Vidim da me svi pitate za Justinov album… Ima on želju, samo nas pratite i dalje“ rekao je Scooter zagonetno – „have an itch“ znači bukvalno imati jaku želju da nešto uradimo, pa je Scooter verovatno hteo da kaže da je album na putu jer Justin već počinje da dobija ideje!

Justin je, ipak, nedavno rekao da ne planira skoro da priprema album, ali možda su ga okolnosti vezane za venčanje sa Hailey promenile, a i s obzirom da odlažu svadbu, moguće je da će Jus prvo snimiti nešto muzike. Hajde da ne nagađamo, već da sačekamo da vidimo šta je to Scooter hteo da kaže!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Justin Bieber - What Do You Mean? (Lyric Video)

One thought on “Scooter Braun potvrđuje da će Justin Bieber uskoro raditi na novom albumu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.