Sabrina Carpenter: Nadam se da će se fanovi osećati neustrašivo zbog mog novog albuma!

Sabrina Carpenter je veoma uzbuđena zbog predstojećeg albuma “Singular”, pa je u novom intervju otkrila najnovje detalje o njemu!

“Pisala sam prethodne dve godine, osećam ga kao novi delić sebe,” rekla je Sabrina za Access Hollywood na Wango Tango šouu prethodnog vikenda. Pevačica je odlučila da podeli više detalja o nazivu albuma i zašto se odlučila da album nosi naziv “Singular”.

“Želela sam da to bude lična stvar i to i jeste. Ulaskom u pisanje, želela sam da kažem to… kada pevam ove pesme, osećam Sabrinine pesme, kao da niko drugi ne može da ih otpeva,” otkriva Sabrina i dodaje da želi da se njeni fanovi osećaju neustrašivo. “Želim da se moji fanovi osećaju neustrašivo i da se zabave, da barem na sekund zaborave na ono što se dešava u njihovim životima,” dodaje Sab.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Novi hit? Sabrina Carpenter predstavila singl "Why", spremila nam stihovni video!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

4 thoughts on “Sabrina Carpenter: Nadam se da će se fanovi osećati neustrašivo zbog mog novog albuma!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.