Više nije sa košarkašem: Kendall Jenner se ljubila sa mlađim bratom Belle i Gigi Hadid!

Kendall Jenner je do nedavno povezivana sa košarkašem iz Filadelfije, Benom Simmonsom, međutim izgleda da joj je pažnju sada privukao neko drugi, mlađi brat Belle i Gigi Hadid – Anwar Hadid!

Kendall je viđena na žurci u Njujorku nakon CFDA dodele nagrada, nakon koje je na internet dospela njena fotografija sa Anwarom. Iako fotografija nije baš najboljeg kvaliteta, možemo videti Kendall i Anwara kako se ljube, a pored toga postoje još par detalja koji potvrđuju da su to njih dvoje.

Na fotografiji ženska osoba ima u potpunosti istu frizuru kao i Kendall tog dana, a isti slučaj je i sa odećom – bela bluza i crni šorts. Ona je te večeri i na svom Storyju podelila sliku ruku na kojoj možemo videti i osobu koja ima nekoliko srebrnih narukvica, crni lak na noktima i dve tetovaže – “I love you angel” i “ODXX 22” koje dokazuju da je bila u društvu Anwara Hadida!

Anwar je bio u vezi sa glumicom Nicol Peltz sa kojom nije viđen u javnosti već nekoliko meseci, dok čak nisu viđeni zajedno na Prada modnoj reviji. Kako prenose američki mediji njih dvoje su raskinuli ranije u roku maja, dok su Kendall i Anwar već godinama unazad viđani zajedno na privatnim zabavama u Njujorku i Los Anđelesu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Da nije Harryjevo? Kendall ispričala Kim da je trudna! (video)

2 thoughts on “Više nije sa košarkašem: Kendall Jenner se ljubila sa mlađim bratom Belle i Gigi Hadid!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.