Nešto se sprema? Jusova mama i Scooter Braun najavljuju nešto ove nedelje!

Da li je moguće da je Justin Bieber sve ovo vreme radio na svom albumu i da se naznake polako primećuju? Fanovi veruju da je tako!

„JB5 stiže“ je poruka koju možete videti na većini fan naloga o Justinu Bieberu – ovaj trač počeo je da se širi otkad je Jusov menadžer Scooter Braun tvitovao kratko i jasno: „It’s going to be a big week“, ili „Ovo će biti velika nedelja.“ Mnogi su pomislili da je ovo način da Scooter poruči da se u životu neke zvezde s kojom on ima veze nešto važno događa!

Ove nedoumice je u potpunosti rešila Pattie Mallette, Jusova mama koja je ubrzo odgovorila: „I ja to osećam. Kao da je kraj jedne ere“ napisala je ona. Kraj jedne ere i dve osobe koje zajedno tvituju o Jusu govore nam samo jedno – ili je album na putu i Justin će uskoro to potvrditi, ili će se nešto drugo važno za njega ubrzo desiti!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  "Ne veruje joj": Mediji tvrde da je brak Biebsa i Hailey pred raspadom
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Nešto se sprema? Jusova mama i Scooter Braun najavljuju nešto ove nedelje!

  1. Saznacemo uskoro o cemu se radi…Nadam se..
    Verovatno se blizi datum izlaska novog albuma,svaki album sa sobom nosi novu eru kako u Jusovom tako i u zivotu nas,njegovih beliebera 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.