Veliki strah Scootera Brauna: Zabranio sam Jusu odlazak na turneju!

The 40th American Music Awards - Backstage And Audience

Justin Bieber imao je vrlo burnu fazu gde je sebi nekoliko puta ugrozio život a njegov menadžer Scooter Braun kaže da se zaista plašio da se jednog jutra ne probudi i čuje da je Jus pronađen mrtav.

Scooter Braun kaže da upravo zato njegov klijent čitave tri godine nije bio na turneji. “Nisam mu to dozvolio”, priča on za New York Times o periodu nakon izlaska Jusovog albuma “Journals”. “Hteo je da ide na turneju a ja sam iskreno da vam kažem osećao da bi on tamo umro. Niko živi nije znao šta se dešava. Stanje je bilo mnogo gore nego što se misli. Jednog dana kad bude spreman, on će vam ispričati o svemu. Jako mi je bilo teško da to gledam. Jako, jako sam srećan što je to gotovo.”

Skromni Scooter ističe da on ne zaslužuje previše zasluga za Jusov trijumfalni povratak. “Svi mi govore da sam uradio nešto sjajno ali ja ću biti jasan: Godinu i po dana sam pokušavao da mu pomognem i svakog dana nisam uspevao u tome. Ništa nisam mogao dok on odjednom nije ukapirao stvari. Doneo je odluku kao mlad čovek, ‘Potrebno je da napravim promenu u svom životu'”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Uradićemo sve da dovedemo Justina u Beograd, to je obećanje": Detalji susreta Famoza ekipe sa organizatorom iz Srbije u Zagrebu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.