Nešto se sprema? Jusova mama i Scooter Braun najavljuju nešto ove nedelje!

Da li je moguće da je Justin Bieber sve ovo vreme radio na svom albumu i da se naznake polako primećuju? Fanovi veruju da je tako!

„JB5 stiže“ je poruka koju možete videti na većini fan naloga o Justinu Bieberu – ovaj trač počeo je da se širi otkad je Jusov menadžer Scooter Braun tvitovao kratko i jasno: „It’s going to be a big week“, ili „Ovo će biti velika nedelja.“ Mnogi su pomislili da je ovo način da Scooter poruči da se u životu neke zvezde s kojom on ima veze nešto važno događa!

Ove nedoumice je u potpunosti rešila Pattie Mallette, Jusova mama koja je ubrzo odgovorila: „I ja to osećam. Kao da je kraj jedne ere“ napisala je ona. Kraj jedne ere i dve osobe koje zajedno tvituju o Jusu govore nam samo jedno – ili je album na putu i Justin će uskoro to potvrditi, ili će se nešto drugo važno za njega ubrzo desiti!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Urnebesno: Justin Bieber zamenio slavnog tok-šou TV voditelja! (video)

One thought on “Nešto se sprema? Jusova mama i Scooter Braun najavljuju nešto ove nedelje!

  1. Saznacemo uskoro o cemu se radi…Nadam se..
    Verovatno se blizi datum izlaska novog albuma,svaki album sa sobom nosi novu eru kako u Jusovom tako i u zivotu nas,njegovih beliebera 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.