Uvek privlači pažnju: I Kylie Jenner uživala na Coachelli, prošetala novu plavu periku!

Kylie Jenner je ovih dana boju kose menjala češće nego raspoloženja – makar to bile i perike!

Naravno, festival poput Coachelle nije mogao da prođe bez Kylie Jenner koja je za ovu priliku nabavila tamnoplavu periku u neobičnoj nijansi, koju je predstavila specijalno na festivalu. Iako je nedavno postala majka, Kylie svoju ćerkicu Stormi ipak nije povela na Coachellu verovatno smatrajući da je rano za to – ipak, Stormin tata Travis Scott svakako je bio pratnja svoje drage na događaju!

denim blue 🆗

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана

Tu je i Bella Thorne koju ste takođe mogli videti u publici Coachelle, koja je ponovo uspela da privuče pažnju sveta na Snapchatu objavivši vrlo provokativno izdanje ispod kog joj se video veš, dok je i Iggy Azalea ispratila trendove ove dve zvezde pa se i slikala provokativno u kombinaciji sa roze perikom. Čudni trendovi kao i svake godine na Coachelli!

💘

Објава коју дели Iggy Azalea (@thenewclassic) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Kylie Jenner priznala raskid sa Travisom Scottom, stižu nove informacije!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Uvek privlači pažnju: I Kylie Jenner uživala na Coachelli, prošetala novu plavu periku!

  1. Ja nekako cijelo vrijeme mislim kao da se Kylie premalo brine o Stormi iako je lijepo što se super provađa. Sve u svemu tome sviđa mi se Kylie-na kosa

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.