Zendaya i Ansel Ergot dobili glavne uloge u filmu “Finest Kind”!


Zendaya i Ansel Ergot su imalil više prilika za saradnju u toku prethodne godine i to na čak tri filma – “Spider Man”, “The Greatest Showman” i “Baby Driver”, a sada imaju priliku da glume u novom filmu!

Ovog puta glumiće u trileru “Finest Kind”, međutim trenutno nema mnogo podataka o filmu, jer je on još u razvoju. Ono što se zna jeste da se radnja dešava u podzemlju Bostona dok su Ansel i Jake Gyllenhaal, koji ima ulogu njegovog brata, prepušteni rukama zloćina. Film dobija još veći značaj, jer će ga režirati dobitnik Oskara.

Dok čekamo nove detalje o filmu, Ansel radi na snimaju filma “The Goldfinch”, a Zendaya ima par projekata, a nedavno je obeležila kraj svoje serije “K.C. Undercover” na Disney na koji čak planira da se vrati u budućnosti.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Zendaya

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Tom Holland otkrio šta ceni kod svoje devojke Zendaye!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Zendaya i Ansel Ergot dobili glavne uloge u filmu “Finest Kind”!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.