Camila Cabello otkriva koje su omiljene pesme Taylor Swift sa albuma “Camila”!


Taylor Swift je oduševljena debi albumom Camile Cabello koji je poslušala kad i ostatak sveta, čak i ako je to mogla da uradi mnogo ranije!

“Taylor ga je čula kada je izašao,” kaže Cam, “Stvarno je ludo pogotovo sa Taylor, što imam priliku da inspirišem ljude dok i sama napredujem, a kada se pojavi neka nova pesma- oni su oduševljeni.” Taylor ne krije svoje oduševljenje prema Camilinom radu i smatra da je album odličan.

Tay je bila oduševljena pesmama “Never Be The Same” i “Real Friends”, a kada je izašao ceo album napisala je pismo Camili. Cam kaže da je pismo bilo preslatko i ne krije da je bila presrećna zbog njega. Kako Camila kaže pesma “Real Friends” joj je stvarno donela prave prijatleje u svetu muzike sa kojima se mnogo zbližila. Kako bi bilo da njih dve čujemo u nekom duetu?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Naša šansa? Taylor ne želi stadionsku turneju!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Camila Cabello otkriva koje su omiljene pesme Taylor Swift sa albuma “Camila”!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.