Naša šansa? Taylor ne želi stadionsku turneju!

Swiftieji u čitavoj Evropi se već deset godina pitaju šta su bogu zgrešili kad Taylor Swift uopšte ne želi da napravi normalnu turneju na našem kontinentu, a koja će podrazumevati više od par koncerata u par država. Ipak, ona sad nagoveštava da bi naredni put moglo biti drugačije, jer nije sigurna da više želi da peva na stadionima.

“Nisam sigurna šta ćemo raditi sa turnejom, jer tokom ovog albuma puno posla sam imala oko planiranja izlaska i spotova i… pokušala sam da izlazak ovog albuma bude mnogo zabavnije iskustvo za moje fanove. Nisam ni planirala kako će izgledati nastupi uživo, ali ne želim da stalno radim isto pa da mi se život pretvara u traku za trčanje”, otkriva ona u intervjuu koji je dala Ryanu Seacrestu.

“Želela bih da pevam za mnogo ljudi, želim da budem sa fanovima i da ih čujem dok pevaju, ali ne znam kako će to izgledati. Ovo je tako ličan album. Ja bih želela da sve izgleda kao da smo u dnevoj sobi. To mi je cilj. Ipak, ne znam šta ćemo raditi – još uvek nismo imali sastanke.” I nas zanima šta će biti, jer šanse da Taylor vidimo u regionu postoje samo ako ne zahteva stadione i pritom namerava da održi barem 20-30 koncerata u Evropi!

Pročitajte još  Iznenađenje godine: Taylor Swift i Zayn snimili duet, posle sat vremena došao na vrh top liste!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Naša šansa? Taylor ne želi stadionsku turneju!

  1. Bilo bi super da dodje, ja bih na koncert dosla 100%! I mnogo drugih Swifija! Ako ne bude trazila stadione, obavezno je zovite Famozo!

  2. Oh ovo pomalo daje nadu. Pogotovo ako uzmemo u obzir i fijasko sa skupim ulaznicama na "Reputation" turneji.
    Možda ovaj put bude drugačije?
    Ne znam, nadaću se najboljem, jer ipak želja da je vidim uživo još nije prošla :-).

    1. Njoj se isplatilo – bilo je praznih mesta ali bolje je prodati 3/4 stadiona nego celu arenu.

  3. Kada će objaviti još datuma za Evropu i kakve imamo šanse da dođe u Srbiju?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.