Taylor Swift o suđenju sa DJ Davidom Muellerom: Imala sam potrebu da se do kraja izborim zbog mlađih, nezaštićenih koleginica!

Taylor Swift je tokom ove godine čak i tokom pauze bila aktuelna, i to zbog suđenja sa DJ-em koji ju je ispod suknje neprimereno uhvatio na meet and greetu 2013. godine a čitav slučaj završio se Taylorinom pobedom na sudu!

Tay je sada otvoreno pričala o ovom događaju za magazin Time, koji ju je proglasio za jednu od žena godine koje su ove godine prekinule tišinu i svoje glasove iskoristile za važne poruke – Taylor upravo priča o tome koliko je suđenje zbog seksualnog zlostavljanja važno ne samo za nju, već za druge devojke u istom poslu! „S obzirom da je bio dovoljno hrabar da me u onakvim okolnostima napadne, pitala sam se šta bi uradio nekoj mlađoj, ranjivoj umetnici koja je tek došla u svet muzike. Morala sam da prijavim slučaj njegovoj radio stanici jer o tome ne bi smelo da se ćuti“ objašnjava Tay.

David je zbog Taylorine prijave izgubio posao za stalno i na sudu je u napetoj atmosferi pokušao da krivicu svali na nju, pokušavajući da je uhvati nespremnu i u trenutku kada se njena mama Andrea rasplakala, ali Taylor se nije dala i ona za Time poručuje svima da nikako ne treba da prihvate krivicu ako nisu ništa uradili. „Bila sam tako ljuta i jedva sam se uzdržavala da ostanem fina, napadao je moj tim, mene i moju bolesnu majku da lažemo, ali ja znam da se u slučajevima seksualnog zlostavljanja mnogo puta svaljuje krivica na žrtvu. Mogu da vam govore da preterujete i to je jedan od najčešćih argumenata, ali ja tvrdim da ne postoji izgovor pod kojim treba vi kao žrtva da ispadnete krivac“ zaključuje Tay.

Pročitajte još  Taylor Swift predstavila spot za "Wildest Dreams", sva zarada ide za pomoć životinjama!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Taylor Swift o suđenju sa DJ Davidom Muellerom: Imala sam potrebu da se do kraja izborim zbog mlađih, nezaštićenih koleginica!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.