Vaše zvezde za četvrtak, 7. decembar 2017. godine

Svoj 24. rođendan slavi pevačica i devojka iz spota za “Baby” Justina Biebera, Jasmine Villegas.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)

Ukoliko večeras idete na sastanak mogli biste shvatiti da je on-ona nešto sasvim drugačije od onog što ste vi zamišljali. Moguće je da je ta osoba konzervativnija nego vi, čak i ako je mlađa od vas. Ali nemojte odmah da ga-je eliminišete, jer možete provesti jedno divno veče, a o svemu razmisliti sutra.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)

Pod uticajem današnje astralne energije danas biste se mogli smiriti i preuzeti odgovornost u vezi, za onaj deo za koji se smatrate odgovornim. Ponekad vam je veoma teško da se prizemljite i fokusirate na problem, posebno kada je on na vrhuncu. Danas ste u stanju da se nosite svime što vas muči i pažljivo slušate šta partner ima da vam kaže.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)

Danas se pripazite da sami sebi ne skačete u stomak. Postojaće izazov da potonete u jedno od vaših depresivnih stanja uma i tako propustite poriliku da sretnete nekog posebnog. Ukoliko idete ili organizujete zabavu ili neko društveno okupljanje onda će vam to doneti dosta dobre i pozitivne energije.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)

Iskoristite današnju astralnu energiju da napravite plan za budućnost. Nikako nemojte dozvoliti sebi da potonete sa lošim mislima o tome šta može da se desi. Ukoliko ste na početku neke veze, onda razmislite pažljivo o tome u kom pravcu želite da se ta veza odvija. To znači da biste trebali da porazgovarate sa partnerom.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)

Vi i partner imaćete dosta koristi od današnjeg planiranja vaše veze, a sa trenutnim astralnim poravnanjem što više detalja budete uključili u te planove to bolje po vas. Imaćete dosta koristi od nekog zajedničkog projekta jer će vas dosta zbližiti i ogrnuti vas zajedničkim, pozitivnim plaštom. Biće vam drago da ste inicirali takav napor.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)

Današnje planetarno poravnanje moglo bi da kreira nekakvo turobno raspoloženje između vas i partnera, gde biste oboje mogli pomisliti da ta veza ne funkcioniše kako treba. Najbolje bi bilo da ne dozvolite da takva osećanja izađu iz vas danas, iako ćete biti pred izazovom da to učinite. Ukoliko je potrebno provedite neko vreme sami i razmislite o svemu. Razgovarajte sutra. Sve će biti uredu!

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)

Sa današnjom astralnom enrgijom mogli biste se osećati malo skučeno i vezanog jezika, ali nemojte da vas to zaustavi da kažete svom partneru svoja najdublja osećanja. Ukoliko zajedno planirate da vezu podignete na viši nivo, onda morate reći šta vam je na srcu. Potrebno je oboma! Nemojte biti pesimista jer nećete ništa uraditi!

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)

Trenutna astralna konfiguracija danas je takva da može prouzrokovati ozbiljnije razgovore nego inače. Vi i vaš partner mogli biste razgovarati o veoma zanimljivim stvarima. Imaćete priliku da jednom za svagda rešite neki problem, kao i da se rešite nekih svojih strahova. Preduzimanje takvih koraka znači da vaša veza ide u dobrom pravcu.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)

Apsolutno nemate razloga da se povlačite i krijete, osim ako se plašite najgoreg kada je vaša veza u pitanju. Trenutna planetarna konfiguracija je veoma ohrabrujuća i podstiče vas da se usočite sa nečim što vam zadaje dosta problema. Samim tim ćete otkriti da ste dosta toga sami umislili. Budite jaki!

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)

Danas biste se mogli osećati pomalo turobno i strožije nego inače, zbog trenutne astralne energije. Neće biti ničeg konkretnog što će vas uznemiriti, nego samo nešto što je u vašoj glavi i što treba da rešite. Ukoliko imate partnera mogao bi pomisliti da niste zainteresovani, pa ćete morati pokazati da nije u pravu.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)

Danas biste trebali provesti izvesno vreme sami jer je i takva trenutna astralna energija. Moglo bi to biti veoma pozitivno iskustvo, posebno ako treba da razmislite o tome šta želite od trenutne veze, ili potencijalne. Nemojte se osećati loše ili povređeno niti nekog kriviti, nego jednostavno se povežite sa svojim emocijama koje će vam reći šta i kako dalje da radite.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)

Pod uticajem današnje astralne energije mogli biste malo dublje razmisliti o svojim osećanjima i šta želite od trenutne ili potencijalne veze. Ukoliko imate partnera trebali biste porazgovarati. Nemojte dozvoliti sebi da razmišljate preoštro o nečemu što je ispred vas. Budite pozitivni i to će vas još više ojačati.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.