Taylor Swift o suđenju sa DJ Davidom Muellerom: Imala sam potrebu da se do kraja izborim zbog mlađih, nezaštićenih koleginica!

Taylor Swift je tokom ove godine čak i tokom pauze bila aktuelna, i to zbog suđenja sa DJ-em koji ju je ispod suknje neprimereno uhvatio na meet and greetu 2013. godine a čitav slučaj završio se Taylorinom pobedom na sudu!

Tay je sada otvoreno pričala o ovom događaju za magazin Time, koji ju je proglasio za jednu od žena godine koje su ove godine prekinule tišinu i svoje glasove iskoristile za važne poruke – Taylor upravo priča o tome koliko je suđenje zbog seksualnog zlostavljanja važno ne samo za nju, već za druge devojke u istom poslu! „S obzirom da je bio dovoljno hrabar da me u onakvim okolnostima napadne, pitala sam se šta bi uradio nekoj mlađoj, ranjivoj umetnici koja je tek došla u svet muzike. Morala sam da prijavim slučaj njegovoj radio stanici jer o tome ne bi smelo da se ćuti“ objašnjava Tay.

David je zbog Taylorine prijave izgubio posao za stalno i na sudu je u napetoj atmosferi pokušao da krivicu svali na nju, pokušavajući da je uhvati nespremnu i u trenutku kada se njena mama Andrea rasplakala, ali Taylor se nije dala i ona za Time poručuje svima da nikako ne treba da prihvate krivicu ako nisu ništa uradili. „Bila sam tako ljuta i jedva sam se uzdržavala da ostanem fina, napadao je moj tim, mene i moju bolesnu majku da lažemo, ali ja znam da se u slučajevima seksualnog zlostavljanja mnogo puta svaljuje krivica na žrtvu. Mogu da vam govore da preterujete i to je jedan od najčešćih argumenata, ali ja tvrdim da ne postoji izgovor pod kojim treba vi kao žrtva da ispadnete krivac“ zaključuje Tay.

Pročitajte još  Čije koncerte u Srbiji i Hrvatskoj biste gledali? Glasajte na našoj anketi!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Taylor Swift o suđenju sa DJ Davidom Muellerom: Imala sam potrebu da se do kraja izborim zbog mlađih, nezaštićenih koleginica!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.