Taylor Swift o suđenju sa DJ Davidom Muellerom: Imala sam potrebu da se do kraja izborim zbog mlađih, nezaštićenih koleginica!

11

Taylor Swift je tokom ove godine čak i tokom pauze bila aktuelna, i to zbog suđenja sa DJ-em koji ju je ispod suknje neprimereno uhvatio na meet and greetu 2013. godine a čitav slučaj završio se Taylorinom pobedom na sudu!

Tay je sada otvoreno pričala o ovom događaju za magazin Time, koji ju je proglasio za jednu od žena godine koje su ove godine prekinule tišinu i svoje glasove iskoristile za važne poruke – Taylor upravo priča o tome koliko je suđenje zbog seksualnog zlostavljanja važno ne samo za nju, već za druge devojke u istom poslu! „S obzirom da je bio dovoljno hrabar da me u onakvim okolnostima napadne, pitala sam se šta bi uradio nekoj mlađoj, ranjivoj umetnici koja je tek došla u svet muzike. Morala sam da prijavim slučaj njegovoj radio stanici jer o tome ne bi smelo da se ćuti“ objašnjava Tay.

David je zbog Taylorine prijave izgubio posao za stalno i na sudu je u napetoj atmosferi pokušao da krivicu svali na nju, pokušavajući da je uhvati nespremnu i u trenutku kada se njena mama Andrea rasplakala, ali Taylor se nije dala i ona za Time poručuje svima da nikako ne treba da prihvate krivicu ako nisu ništa uradili. „Bila sam tako ljuta i jedva sam se uzdržavala da ostanem fina, napadao je moj tim, mene i moju bolesnu majku da lažemo, ali ja znam da se u slučajevima seksualnog zlostavljanja mnogo puta svaljuje krivica na žrtvu. Mogu da vam govore da preterujete i to je jedan od najčešćih argumenata, ali ja tvrdim da ne postoji izgovor pod kojim treba vi kao žrtva da ispadnete krivac“ zaključuje Tay.

Pročitajte još  Postaje sve gore: Progonitelj pokušao da otme i ubije Taylor Swift!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

11

One thought on “Taylor Swift o suđenju sa DJ Davidom Muellerom: Imala sam potrebu da se do kraja izborim zbog mlađih, nezaštićenih koleginica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.