Lali Esposito: Konačno sam pronašla momka koji me stvarno voli i čini me srećnom!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Views:
49

Lali Esposito uradila je intervju za novo izdanje časopisa ¡Hola! gde je otvorila dušu o svom ljubavnom životu koji je bio prilično buran. Lali je iza sebe imala dosta neuspešnih veza ali je to nije obeshrabrivalo pa je sad 10 meseci zajedno sa inžinjerom zvuka Santiago Mocorreom i uverena je da će sa njim ostatii zauvek!

“Konačno sam pronašla momka koji me stvarno voli i čini me srećnom! On je tako sladak i spektakularan kao muškarac, osim što je lep, naravno… on je za mene najslađi dečko na svetu! Bavim se poslom zbog kojeg često moram da putujem pa je sjajno što imam nekog ko me razume i podržava.”, priča ona.

Lali je govorila i o svojim bivšima rekavši da je sa nekima od njih totalno prekinula kontakt, računajući tu i prethodnog dečka, Mariana Martineza koji je nedavno postao otac. Ipak, pevačica kaže da nije imala želju da mu se javi i čestita mu. “Znam da je postao tata, srećna sam zbog njega ali ga nisam pozvala jer sam želela da prekinemo svaki odnos”, kaže ona ali ne objašnjava razlog takve odluke. Ona ipak kaže da se čuje sa drugim bivšima kao i da se nedavno videla sa Peterom Lanzanijem za kojeg znamo da je bio u vezi i sa Martinom Stoessel!

Pročitajte još  Martina Stoessel se vraća u Argentinu, gostuje u emisiji sa Lali Esposito!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lali Esposito

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.