“Shawn je obožava”: Otkriveno kako su se smuvali Hailey Baldwin i Shawn Mendes!

I pored konfuzije koja je vladala prethodnih dana, američki mediji se danas slažu da su Hailey Baldwin i Shawn Mendes definitivno u vezi a osim toga, konačno cure i neke konkrentnije informacije u vezi svega.

Kako se navodi, Hailey i Shawn su nerazdvojni mesecima ali je sve do pre par nedelja u pitanju bilo samo prijateljstvo. “Počelo je opušteno, par puta su se slučajno sreli na zabavama ali su se stvari uozbiljile”, priča jedan izvor za E! News. “Definitivno su u vezi i sad provode još više vremena zajedno.”

“Pre par meseci su se trudili da se sakrivaju od medija po zabavama a sad odlaze i na odmore u Evropu. Njihova veza jača i nije ih briga da li će ih neko videti. Shawn nju obožava ali Hailey ne pravi od toga veliku stvar. On je tolerantan prema njenom gustom rasporedu i sladak su par zajedno”, zaključuje isti izvor.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Teen Choice Awards 2019: Veliki trijumfi za Shawna, BTS i Taylor!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on ““Shawn je obožava”: Otkriveno kako su se smuvali Hailey Baldwin i Shawn Mendes!

  1. "shawn je tolerantan prema njenom gustom rasporedu" kakav gusti raspored? devojka samo lezi kuci i ceka da joj novac i slava padnu sa neba, nije ni cudo sto je sada u "vezi" sa shawnom. po meni bi bilo logicnije da shawn ima gusti raspored jer radi bez prestanka na trecem albumu i nema vremena za hailey i njene gluposti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.