Hailey Baldwin ne pušta Shawna Mendesa: Mnogo joj se dopada, on je najbolji momak!

Hailey Baldwin je ranije ove nedelje blokirala na Twitteru nemačkog novinara koji je objavio da Shawn Mendes i ona nisu par, pa čak i neke američke zvezde koje su to prenele što možda najbolje govori koliko joj je stalo da bude sa pevačem. To sad potvrđuje i tabloid Us Weekly.

“Hailey i Shawn su zaista u vezi”, priča jedan izvor i potvrđuje navode drugih medija da su oni to i pokazali nakon dodela MTV European Music Awardsa. “Bili su sa Ritom Orom na afterpartiju, ljubili su se i zajedno su otišli kući.” Kako se navodi, za Hailey je Shawn najbolji momak kojeg je ikad upoznala, bolji i od Justina Biebera sa kim je imala kratku vezu.

“Ona je zaista zaljubljena u Shawna i misli da je on najbolji momak. Viđaju se svaki put kad su u istom gradu, koriste Skype i šalju poruke jedno drugome par puta na dan.” Niko ne zna koliko dugo su Shawn i Hailey zajedno ali u javnosti ih zajedno viđamo od prošlog meseca.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Hailey Baldwin

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sad se i drže za ruke: Ostalo je samo da Shawn Mendes i Hailey Baldwin zvanično objave da su par!

2 thoughts on “Hailey Baldwin ne pušta Shawna Mendesa: Mnogo joj se dopada, on je najbolji momak!

  1. Ma da bas, tako je i govorila za Justina pa su ubrzo prekinuli. Vazan joj je samo zbog slave i niceg drugog. Ona ne zna sta je prava ljubav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.