Kim Kardashian čeka ćerku, nije pozvala majku svog deteta na slavlje!

Stvari su još uvek prilično čudne u porodici Kardashian! Kim trenutno čeka svoje treće dete ali preko surogat majke koju nije pozvala na tradicionalni bejbi šaueru (koji podrazumeva da gosti donose poklone za mamu i bebu). Ipak, rijaliti zvezda kaže da ima dobro opravdanje za to!

“Nisam pozvala surogat majku ali sam je predstavila svojoj porodici”, kaže Kim za emisiju Real. “Znate, mislila sam da je čudna odluka. Naravno da bih volela da ona dođe ali nisam sve ovo objasnila svojoj deci. Moram prvo da smislim kako to uradim. Ona je super, imamo odličan odnos. Divna je osoba što čini ovo za našu familiju.”

Kim je inače sama želela da rodi dete ali su joj lekari poručili da je to veoma rizično jer joj ni prethodna trudnoća nije prošla sjajno. Rijaliti zvezda ipak nije odustajala od želje da dobije i treće dete pa je ovo bilo rešenje koje joj se činilo najboljim.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nervozna: Kim Kardashian dočekuje četvrtu bebu za par nedelja!

3 thoughts on “Kim Kardashian čeka ćerku, nije pozvala majku svog deteta na slavlje!

    1. Slažem se sta sve ljudi rade za novac mislim to jesu Kimine "ćelije" i sve ali opet kako meze da da dete koje je nosila 9 meseci u sebi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.