Ljubav: Shawn Mendes poveo Hailey Baldwin kući za praznike!

Dok se Selena Gomez i Justin Bieber bore za svoju ljubav s obzirom da ona ne sme da dovede svog dečka kući u Teksas, Shawn Mendes i Hailey Baldwin imaju punu podršku svojih porodica i ovaj predbožićni vikend provode zajedno u njegovom gradu!

Kao što smo već pisali, Shawn i Hailey su bili zajedno na jednom koncertu u ovog gradu ali su i nakon toga ostali zajedno pa su prethodnog jutra viđeni na jednoj božićnoj pijaci gde su delovali kao jedan sasvim običan par! Ipak, fandom ih je spazio i počeo da objavljuje fotke a sa nekima od njih Shawn se i slikao. Njemu očigledno ne smetaju priče o tome da su Hailey i on u vezi!

Shawn i dalje insistira na tome da je singl, Hailey se ne oglašava a mediji uveliko bruje da su njih dvoje zajedno što pokazuje i sve što se događa prethodnih meseci. Mnogi smatraju da oni jednostavno ne žele da govore o svojoj vezi jer žele malo mira.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Počinje glasanje za Fandom godine na Famoza fandom awardsu!

4 thoughts on “Ljubav: Shawn Mendes poveo Hailey Baldwin kući za praznike!

  1. Dok ne potrvrde ne zelim vjerovati, puno puta su mi mediji slamali srce govoreci o zvjezdama koje volim da su zajedno, a na kraju ispadnu da nisu. Jednostavno postoji puno prica, a nigdje dolaza.

    1. Skroz si u pravu. U pocetku neki svetski mediji slazu i uhvate ih sa nekim prijateljima, a nakon malo vremena kada ih u nekom intervjuu pitaju da li su stvrn u vezi, oni kazu da su samo prijatelji.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.