Nova era: Tinina nova pesma i spot su veoma blizu!

Martina Stoessel se u potpunosti stišala neko vreme kada su u pitanju drštvene mreže, a nakon toga je objavila par kratkih tvitova kojima najavljuje svoju novu muziku. Na samom početku kružile su razne glasine koju pesmu i sa kim je Tini snimila svoj novi singl, iako još uvek nemamo zvanične informacije o tome, došli smo do nekoliko zanimljivih zaključaka.

Tini je objavila par tvitova iz kojih možemo zaključiti da se pesma najverovatnije zove “Te Amo Mas” i pretpostavljamo da je u pitanju duet sa pevačom Nachom sa kojim je pre mesec dana snimila spot. Tinina mama Mariana je u tom periodu podelila i snimak sa njihove porodične žurke, ali bez zvuka i na kom je napisala da uživaju u Tininoj novoj pesmi.

Pevačica je sinoć svoju profinu i naslovnu sliku na svim svojim nalozima na društvenim mrežama zamenila sa jednom šarenom slikom i mislimo da time želi da nam kaže da počinje nova era u njenoj karijeri, ali i u životu.

Tinisti su veoma nestrpljivi i verujemo da će možda ubediti Tini da nam prikaže svoju novu muziku što pre, a to su uočili i članovi Universal Music Argentina koji su organizovali konkurs i čiji će pobednici moći da vide Tinin novi spot pre svih!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Informacije cure: Novi album Martine Stoessel nam stiže već 15. oktobra, karte za koncert suludo jeftine!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

3 thoughts on “Nova era: Tinina nova pesma i spot su veoma blizu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.