„Problem je ozbiljan, ona je donela odluku“: Shakira i Gerard Pique više nisu zajedno?

Priča se ovih dana da Shakira ima probleme sa svojim partnerom Gerardom s kojim je u vezi šest godina i ima dvoje dece, a izgleda da njih dvoje više ni ne žive zajedno!

Kako izvor tvrdi, Shakira je odlučila da se njih dvoje razdvoje. „U pitanju je nešto zaista ozbiljno a Shakira stavlja tačku na sve“ otkriva izvor. „Ona više nije mogla da se bori sa ovom situacijom i više ne želi da nastavi.“ Par je viđen poslednji put u junu na svadbi Lionela Messija, a problem je nastao baš usred Gerardovih problema oko posla kada su ga španski fanovi isprozivali.

Priče o raskidu došle su sasvim neočekivano jer Shakira nikada nije govorila o Gerardu na loš način, a nedavno je i pričala o tome koliko je on dobar otac. „Kada ja ne mogu da se organizujem, on čvrsto stoji na zemlji, jako je praktičan i uvek mi pomogne da se sve sredi“ izjavila je ona. Ni Gerard ni ona nisu pričali o raskidu a vreme će pokazati da li će se neko od njih oglasiti!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shakira

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Ozbiljni problemi sa zdravljem: Shakira pomerila evropsku turneju za jun!

4 thoughts on “„Problem je ozbiljan, ona je donela odluku“: Shakira i Gerard Pique više nisu zajedno?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.