Biće odlično: Martina Stoessel snima spot sa The Vamps!

Kad su The Vamps i Tini Stoessel najavili svoj Facebook live, pomislili smo da će oni tad najaviti kako rade spot za njihov zajednički singl “It’s a Lie”. To se ipak nije desilo ali je Tini ta koja je ovog vikenda potvrdila da će spota sigurno biti!

Martina je tako objavila jednu svoju prelepu fotku na Instagramu a uz nju i komentar, “It’s a Lie” i emodžije sa filmskom klapom i natpisom soon! Sasvim je moguće da se snimanje spota već odvija a u tom slučaju, njega sigurno možemo očekivati u avgustu, kad bi trebalo i da debituje kao singl! Ovo je najbolji dokaz da The Vamps veruju u Tini iako je ona i dalje potpuno nepoznata u njihovoj Britaniji.

Jedan duet neće učiniti Tini superzvezdom u ovoj državi ali za nju predstavlja veliki korak napred. Nadajmo se da će spot ispasti odlično jer pesma očigledno ima potencijal da postane veliki hit!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sandra je spremila test ličnosti: Da li si više Tini ili Violetta?

2 thoughts on “Biće odlično: Martina Stoessel snima spot sa The Vamps!

  1. Wow, pa ovo je odlično! Ostvarila mi se želja i to za rođendan jer ako će spot izaći u osmom mjesecu, tada mi je rođendan! The Vamps stvarno imaju razumjevanja i još im se uvijek divim sto su izabrali našu skromnu Tinitu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.