Tini već snimila novi duet, spot samo što nije izašao!

Tini Stoessel nastavlja da radi ludačkim tempom, a kako sad javljaju argentinski mediji, ona je spremila i pesmu i spot u saradnju sa L-Ganteom. Tini tako nastavlja i neverovatan niz muzičkih saradnji, pa se mnogi i ne sećaju kad je ona poslednji put snimila nešto samostalno.

Kako navodi argentinska novinarka Pia Shaw, sve je već spremno za premijeru. “Nova pesma Tini nedavno je snimljena”, izjavila je ona. “Njoj društvo pravi muškarac, a rekla bih da je u pitanju L-Gante”. Kako ona navodi, Tini i on imali su dug razgovor, a L-Gante pristao je na saradnju nakon što je shvatio da se odlično slaže sa njom.

“Njh dvoje nikad nisu radili ništa zajedno, ali sad se konačno pojavila takva mogućnost”, nastavlja Pia. “Uskoro ćemo videti njihov spot.” Ostaje da vidimo da li će ovo biti i pesma koja će se naći na četvrtom albumu Tini, a koji ona priprema već dosta dugo. Strategija silnih saradnji i izbacivanja pesama non-stop izgleda savršeno radi za nju!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sebastián Yatra: Nisam prestao da volim Tini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.