Victoria Justice dostigla 10 miliona pratilaca na Twitteru, odgovarala na pitanja fanova!

Victoria Justice postaje sve slavnija i o tome svedoče društvene mreže – ovog leta je na Instagramu dobila 13 miliona, a na Twitteru je pre par dana dostigla čak 10 miliona pratilaca!

Twitter je ovom prilikom napravio za Vic specijalno iznenađenje – kolačiće na kojima piše njeno ime i „10M“ oko njega! Ona je bila počastvovana i odmah je podelila fotografiju kolačića. Ubrzo nakon toga usledio je hashtag #AskVictoria i ona je u nekoliko videa odgovorila fanovima na mnoštvo pitanja!

Kao ulogu kakvu bi najviše volela da dobije ističe da bi bila jako zainteresovana za nešto skroz čudno i specifično zbog čega bi morala drastično da promeni izgled, a osim pitanja tog tipa rado je davala i ozbiljne savete, recimo kada ju je fan upitao za pomoć osobi koja živi sama bez roditelja ili člana porodice. Čestitala je rođendan jednoj devojci i poslala puno ljubavi svima i bez sumnje je bila presrećna zbog brojke koju je dostigla!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Victoria Justice

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Oduševljena i presrećna: Pogledajte kako je Victoria Justice proslavila svoj 25. rođendan!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

2 thoughts on “Victoria Justice dostigla 10 miliona pratilaca na Twitteru, odgovarala na pitanja fanova!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.