Oduševljena i presrećna: Pogledajte kako je Victoria Justice proslavila svoj 25. rođendan!

Victoria Justice je u ponedeljak napunila 25 godina, a u Los Anđelesu ju je dočekala žurka iznenađenja!

Kako prenosi ET, Victoria je na svoj 25. rođendan uživala u društvu porodice, najbližih prijatelja i dečka Reeve Carneyja, a žurka se odigrala u Vest Holivudu! „To je bilo iznenađenje za Victoriu. Nije imala pojma šta da očekuje“ kaže izvor koji se našao na rođendanu. „Njena porodica i prijatelji dekorisali su prostoriju balonima i svećama.“

Pored svih zvanica, izvor kaže da je Victoria najsrećnije izgledala sa svojim dečkom koji ju je obasipao poljupcima i zagrljajima! „Sve su srećniji i nikad nisu bili ovako bliski. Napravili su bezbroj slika zajedno“ otkriva izvor, dodajući da je par napustio događaj zajedno, s rukom u ruci. Victoria je očigledno bila oduševljena žurkom, jer je za Instagram pripremila poduži post sa više fotografija sa događaja – „Vi ljudi stvarno znate kako da organizujete stvari, hvala vam što ste učinili ovaj rođendan posebnim, i ambijent i hrana su bili sjajni“ napisala je ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Victoria Justice

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Zaista liče: Victoria Justice menja Ninu Dobrevu u osmoj sezoni "Vampirskih dnevnika"?

One thought on “Oduševljena i presrećna: Pogledajte kako je Victoria Justice proslavila svoj 25. rođendan!

  1. Baš lepo od njih što su joj priredili tako lep gest! Drago mi je što za je svoj 25. rodjendan bila tako vesela, srećna i nasmejana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.