Poslušajte novu pesmu Tini i njene dve koleginice,”La Niña de la Escuela”!

Tini Stoessel ne staje i očigledno ne planira u skorijoj budućnosti da stane! Ona pravi pometnju i nakon više godina od “Violette”, mediji je povezuju sa ovim i onim, a singlovi samo pljušte, čak i dueti koji su veoma voljeni. Ovoga puta imamo trio, jer je Tini pesmu snimila sa Belindom i Lolom Indigo!

Ova pesma je naslovna i prva numera sa albuma Lole Indigo pod nazivom “La Niña” i u pitanju je jedna skroz vesela pesma koja poručuje momku koji je nije voleo u školi da je danas mnogo lepša i da joj on više ne treba, ali da se ona mnogo promenila od tih dana. Tini i Belinda su uživale u saradnji vrlo očigledno, a i spot je presladak – volite li kad Tini gostuje na tuđim albumima?

Prva dva miliona stigla su u prvom danu već, tako da su pevačice bez sumnje napravile novi letnji hit! Javite nam utiske!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Tinisti podigli atmosferu do usijanja, Tini najavila velike stvari za 2020. godinu! (video)
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Poslušajte novu pesmu Tini i njene dve koleginice,”La Niña de la Escuela”!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.